YOZGAT / MERKEZ - Alacalıoğlu İlkokulu

Nis

Coşku ile okulumuzda; 104. yılı 23 Nisan Ulusal Eğemenlik Çocuk Bayramı Kutlaması yapıldı. Emeği geçenlere teşekkürler.

Okulumuz Folklor Müsabakasında Yozgat Seçmelerinde  Birinci Oldu

Emeği geçenlere teşekkürler.

Proje Adı: "Sözün Özü, Atasözü"

Proje Kapsamı: Projemiz 7-11 yaş grubu ilkokul düzeyindeki öğrencilerimizden oluşmaktadır. Proje dilimiz Türkçe ve Azericedir.

Projemiz 10 Türk ortak ve 1 Azerbaycan ortak ile yürütülmektedir.

Proje Amacı: Kültürel mirasımız olan atasözlerimizi geçmişten geleceğe taşımak, atasözlerini günlük yaşamda kullanımını arttırarak, entegre edilmesini kolaylaştırmak ve öğrencilerin atasözlerine karşı farkındalığını artırmayı amaçlamaktayız.

4/A Ogretmen ismi Ayten KÜŞÜM

Kas

Cumhuriyetimizin kuruluşunun 100. yılında, Türkiye Cumhuriyeti başta olmak üzere bıraktığı essiz eserleri, ilkeleri ve devrimleriyle ilelebet Türk Ulusuyla yaşayacak olan Ulu Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk' ün ebediyete intikalinin 85. yıl dönümü olması nedeniyle 10 Kasım 2023 Cuma Günü Saat 09.05' te okulumuzda anma töreni düzenlendi.

Emeği geçenlere teşekkürler.

Cumhuriyetimizin 100. Yılı Kutlu Olsun.

Alacalıoğlu İlkokulu Öğrencilerimiz ve Öğretmenlerimiz  Cumhuriyetimizin 100. Yılını Kutlama Töreni Düzenledi.

Öğrencilerimizi ve Öğretmenlerimizi tebrik ediyoruz.

Cumhuriyetimizin 100. Yılına Özel e Twinning " 81 İl 81 EMANET" Projesi

Alacalıoğlu İlkokulu olarak faaliyetleri başladı.

Türkiye Cumhuriyeti 'nin 100.yıl coşkusunu yaşatmak amacıyla Yozgat ili Alacalıoğlu İlkokulu öğretmeni Ayten KÜŞÜM okulun öğrencileriyle, Esma ERÇELİK KAPLAN ve Ayten Burcu EFE kuruculuğunda önemli bir  eTwinning Projesini hayata geçirdiler. 81 İL 81 EMANET eTwinning Projesi ile 81 ilden 81 okulun dahil olduğu , öğrencilerin 100 yıllık tarihe ve Cumhuriyetimize sahip olmanın önemini kavratmak ve milli değerlerimize olan bağlılığı güclendirmek aynı zamanda ulusal birlik ve beraberliği de pekiştirmektir. Öğrenciler bu projeyle bir araya gelerek gerçekleştirdikleri kareografiyle Cumhuriyetimiz sevgisini tüm Türkiye 'ye anlatmaya çalıştılar. Bu projeye  katılmayı sağlayan Ayten KÜŞÜM 'e destek veren ögretmen ve öğrencilerine,onları bu çalışmada  yalnız bırakmayan okul çalışanlarına ve idarecilerini gönülden tebrik ederiz. Nice 100 yıllara. YAŞASIN CUMHURİYET...

Haz

A-Ana Sınıfımızın Mezuniyet Töreni

Haz

Öğrencilerimiz örnek çalışmalarıyla 4. sınıflara layık çalışmalarından dolayı tebrik eder , hayatları boyu başarılar dilerim.

Emeklerinden doyayı; Tuba ŞAHİN öğretmenimizie nice mezuniyetler vermesini dilerim.

Alacalıoğlu İlkokulu Müzeler Hartası Programı

Nis

Sıfır Atık Etkinliği  "3/A Sınıfı"

23 Nisan Ulusal Egemenlik Çocuk Bayramı Kutlaması