YOZGAT / MERKEZ - Alacalıoğlu İlkokulu

Alacalıoğlu İlkokulu

Yukarı Çatak Mah. Namık Kemal Cad. No5 Merkez/YOZGAT
Vizyon
Türk Milli Eğitiminin Genel Amaçları ve Temel İlkeleri doğrultusunda, Atatürk İlke ve İnkılâplarını benimseyen, Türkiye Cumhuriyeti Anayasasına ve demokrasiye gönülden bağlı Türk toplumunu çağdaş uygarlık düzeyinin üstüne çıkarabilecek, bilgi toplumunun gerektirdiği nitelikte yurttaşlar yetiştiren; tüm paydaşların memnuniyetini kazanmış; eğitim öğretimin etkinliğini sürekli geliştiren
Misyon
Bütün öğrencilerin öğrenmelerini sağlamak, onların bilgili, becerikli, eğitimli, Türkiye´nin üretken gücünün temel taşları ve kendine güvenen bireyler olarak yetişmelerini sağlamak, onlara 21.YY gelişen ihtiyaçlarına cevap verebilecek beceriler kazandırmak. Milli, manevi değerlerine bağlı, yeniliğe açık teknolojiyi kullanarak bilgiye ulaşabilen ve bilgiyi kullanabilen tutarlı, kararlı, toplumla barışık olarak yetiştirmek için varız.
Etnografya Müzesi´nin üst caddesinden giderek ulaşılır. Alacalıoğlu camii yanı
Yozgat / Merkezde bulunuyor
Merkeze ulaklığı 500 Metre kadardır.